A MÚLT – 1970 óta az ipar szolgálatában

 

Wilberforce RoadA Cromwellt Michael Gregory alapította 1970. augusztus 1.-én, amikor megnyitotta első Cromwell üzletét Leicesterben, a Wilberforce Road-on, melyet sok ember támogatásával és erőfeszítéseivel, gondosan megtervezett fejlesztési programmal a jelenlegi szintre emelt.


Cromwell az világ egyik legnagyobb ipari beszállító cége, amely több mint 1.800 főt alkalmaz. Cégünk egyedülálló abban, hogy a következőkkel rendelkezik: 67 képviselet - 4 specializált cég –5 kontinens, 50 országában működő export divízió - minden régióban egy tapasztalt, professzionális csapat - globális beszerző hálózat - és egy, mindezt a bonyolult rendszert átfogó, rendszerező és irányító hálózat. Cégünk célja a következő évekre a folyamatos, töretlen fejlődés és mindig szívesen várjuk új, értékesítő partnerek jelentkezését.

Szorosan együttműködünk beszállítóinkkal és partnereinkkel. Új termékek folyamatos tervezése, az alkalmazottak képzése nagyban hozzájárul közösségünk sikereihez és fejlődéséhez – ezek a tényezők mind elősegítik hosszú távú sikerünket és biztosítják, megalapozzák cégünk és alkalmazottainak jövőjét.

Cromwell Centrum Dystrybucji Képviseleteink teljes körű ellátása a wigstoni központi raktározó- és elosztó központból történik, ahol több mint £50/€62/$73 millió értékű raktárkészlet található.


Fő célkitűzésünk hogy mi legyünk…


“A Teljeskörű Ipari Beszállító Cég”
Angliai központ

head office